Deco Time!

Sisustus- ja lifestyleputiikki & verkkokauppa

Frenchic Paint maalisarja ja workshopit

Frenchic Paint maalisarja ja workshopit

Frenchic Paint tuoteperheeseen kuuluvat:

Original Chalk Paint - ympäristöystävällinen ja täysin hajuton. Sitä ei tarvitse sekoittaa, ravistaa tai ohentaa vedellä.

Lazy Range – tässä maalissa on vaha mukana, saat maalaamastasi pinnasta kestävän yhdellä käsittelykerralla.

Al Fresco – säänkestävä ulko- ja sisämaali. Se sopii hyvin piha- ja parvekekalusteille, mutta voit käyttää sitä huoletta myös sisätiloissa.

Finishing Coat – monikäyttöinen tuote, joka suojaa maalatun pinnan ja antaa sille kosteuden kestävyyttä. Se sopii vahvistamaan huonekalujen pintoja ja käy myös primeriksi maalin alle. Voit käyttää sitä monipuolisesti myös askartelussa.

Chalk Wall Paint – ylellinen ja pestävä seinämaali, jossa on kaunis mattapinta.

Frenchic Paint on turvallinen ja tutkittu kalkki- ja mineraalimaali. Sen suosio perustuu ympäristöystävällisyyteen ja korkeaan laatuun. Voit käyttää tasokkaita kalkkimaaleja aivan uusiin sisustusprojekteihin tai tehdä ekotekoja uudistamalla vanhoja huonekaluja mielesi mukaan. Frenchic Paint kalkki- ja mineraalimaali/chalk and mineral paint käy mainiosti vaikka lastenhuoneen sisustukseen ja jopa lelujen maalaamiseen! Se on EN71:3 -sertifioitu (Toy Safe).

Huolellisen pohjatyön jälkeen Frenchic Paint-maaleilla maalaaminen on helppoa ja hauskaa. Frenchic Paint peittää maalattavan pinnan helposti paksun koostumuksensa ansiosta ja se myös kuivuu nopeasti. Maalien värivalikoimaan kuuluu 45 upeaa värisävyä, joista viidessätoista on myös erityinen vahaominaisuus. Kaikki maalien ainesosat on mainittu purkin kyljessä. Maalit eivät sisällä piilotettuja tai haitallisia yhdisteitä, kuten terveydelle ja luonnolle vaarallisia VOC-yhdisteitä.

Uutta!

Liity Deco Timen Frenchic Painting Clubiin

Frenchic Painting Club on intohimoisille kalkkimaalareille tarkoitettu klubi, jossa saat ensimmäisenä tietää Frenchicin uusimmat uutiset, pääset mukaan asiakasiltoihin ja saat rahanarvoisia etuja.
Klubilaisena pystyt hyödyntämään Deco Timen workshop - tiloja sekä maaleja ja välineitä aina putiikin ollessa avoinna.
Klubiin liittyminen on maksutonta eikä se sido klubilaista mihinkään. Klubista voi irtisanoutua milloin vain. Tilojen käytöstä ( johon kuuluu myös maalien ja välineiden käyttö) peritään kertamaksu 20€ tai kuukausimaksu 80€
Liity tästä

Workshopit

Voit tilata workshopit tästä linkistä!

Työpajoilla pääset tutustumaan Frenchic Paint tuoteperheeseen. Kalkkimaalikursseilla opit myös uusia maalaustekniikoita ja pääset viettämään mukavaa aikaa muiden maalauksesta kiinnostuneiden kanssa.

Seuraavat kalkkimaali-työpajat: