Deco Time!

Sisustus- ja lifestyleputiikki & verkkokauppa

Frenchic Paint maalisarja ja workshopit

Frenchic Paint maalisarja ja workshopit

Frenchic Paint tuoteperheeseen kuuluvat:

Original Chalk Paint - ympäristöystävällinen,
myrkytön ja lisäksi täysin hajuton. Sitä ei tarvitse sekoittaa, ravistaa tai ohentaa vedellä.

Lazy Range – tässä maalissa on vaha mukana, saat maalaamastasi pinnasta kestävän yhdellä käsittelykerralla.

Al Fresco – säänkestävä ulkomaali, joka sopii piha- ja parvekekalusteillesi, silti sitä voi huoletta käyttää myös sisätiloissa.

Finishing Coat – monikäyttöinen tuote, joka suojaa maalatun pinnan ja antaa sille kosteuden kestävyyttä. Se sopii vahvistamaan huonekalujen pintoja ja käy myös primeriksi maalin alle. Voit käyttää sitä monipuolisesti myös askartelussa.

Chalk Wall Paint – ylellinen ja pestävä seinämaali, jossa on kaunis mattapinta.

Frenchic Paint on turvallinen ja tutkittu kalkki- ja mineraalimaali. Sen suosio perustuu ympäristöystävällisyyteen ja korkeaan laatuun. Voit käyttää tasokkaita kalkkimaaleja aivan uusiin sisustusprojekteihin tai tehdä ekotekoja uudistamalla vanhoja huonekaluja mielesi mukaan. Frenchic Paint kalkki- ja mineraalimaali/chalk and mineral paint käy mainiosti vaikka lastenhuoneen sisustukseen ja jopa lelujen maalaamiseen! Se on EN71:3 -sertifioitu (Toy Safe).

Huolellisen pohjatyön jälkeen Frenchic Paint-maaleilla maalaaminen on helppoa ja hauskaa. Frenchic Paint peittää maalattavan pinnan helposti paksun koostumuksensa ansiosta ja se myös kuivuu nopeasti. Maalien värivalikoimaan kuuluu 45 upeaa värisävyä, joista viidessätoista on myös erityinen vahaominaisuus. Kaikki maalien ainesosat on mainittu purkin kyljessä. Maalit eivät sisällä piilotettuja tai haitallisia yhdisteitä, kuten terveydelle ja luonnolle vaarallisia VOC-yhdisteitä.

Workshopit

Voit tilata workshopit tästä linkistä!

Työpajoilla pääset tutustumaan Frenchic Paint tuoteperheeseen, opit uusia maalaustekniikoita ja pääset viettämään mukavaa aikaa muiden maalauksesta kiinnostuneiden kanssa.

Frenchic Paint workshop - Tutustu maalisarjaan, keskiviikko 18.9 klo 17-20

Frenchic Paint workshop - Tutustu maalisarjaan, sunnuntai 22.9 klo 15-18

Maalaa oma huonekalusi - Workshop, maanantai 23.9 klo 17-20

Maalaa oma huonekalusi - Workshop, sunnuntai 29.9 klo 15-18

Frenchic Paint workshop - Tutustu maalisarjaan, sunnuntai 6.10 klo 15-18

Frenchic Paint maalisarja ja workshopit