Deco Time!

Sisustus- ja lifestyleputiikki & verkkokauppa

kuva

Tarina toteutuneesta haaveesta

Sisustusliike Deco Time! syntyi unelmasta luoda omannäköinen liike, halusta tarjota kauniita esineitä asiakkaille ja toiveesta työskennellä kaiken kauniin ympäröimänä.
Kymmenen hoitoalalla vietetyn vuoden jälkeen opiskelin sisustajaksi ja päätin perustaa oman sisustusliikkeen. Perustin kivijalkamyymälän Hämeenlinnan keskustaan, jossa se toimi noin vuoden ajan.

Lopetettuani keskustassa avasin pop-up myymälän jouluksi Kauneusstudio Valkyrien tiloihin Hattulaan. Väliaikaiseksi suunniteltu putiikki asettui niin mukavasti Herniäistenniementielle, että myymälän aukiolo venähti suunniteltua pidemmäksi. Saatuani mahdollisuuden vuokrata samasta paikasta entistä suuremmat tilat, tartuin heti tilaisuuteen. Päätökseeni vaikutti myös se, että olin juuri aloittanut Frenchic Paint- kalkkimaalien jälleenmyyjänä. Kokeiltuani maalaamista, olin hetkessä täysin näiden maalien ja niiden antamien visioiden lumoissa. Maailmaa valloittavien kalkkimaalien suosio sai minut perustamaan ihanien maalien faneille workshoppeja. Niissä kuka tahansa pääsee tutustumaan kauniin värisiin ja turvallisiin kalkkimaaleihin ja niillä maalaamiseen. Ideoimme maahantuojan kanssa myös maalausklubin, jossa maalauksesta innostuneet voisivat uudistaa kaikessa rauhassa vaikka omia huonekalujaan.

Minulla on myös tekstiili- ja vaatetusalan opinnot takanani, joten ompeleminen on aina tuntunut tärkeältä. Muiden valmistamien kauniiden sisustustuotteiden lisäksi liikkeeni tarjoaa myös oman tuotemerkin, LiLiumin, sisustustekstiilituotteita. Takataskussani on myös modistin tutkinto, joten on luontevaa ottaa valikoimiin asusteita, joista osan valmistan itse. Eipä käsityöihminen koskaan pääse pakoon käsillä tekemisen paloa!

Persoonallinen tuotevalikoimamme koostuu kauden trendeistä ja kestävistä sisustusideoista. Kauppiaan omat mieltymykset vaikuttavat myös valikoimaan. Haemme kauden trendeihin inspiraatiota messuilta ja seuraamme mielenkiinnolla sisustuslehtiä sekä sosiaalista mediaa.
Deco Timelle tarjotaan paljon brändejä valikoimaan. Pyrimme pitämään tuotevalikoiman mielenkiintoisena, olemme erityisen kiinnostuneita uusista tuotteista ja tuoreista brändeistä. Meitä ihastuttavat varsinkin sellaiset brändit, joiden tuotannossa näkyvät ekologisuus, kestävä kehitys ja kierrättäminen yhdistettynä kauniiseen suunnitteluun ja sisustamiseen. Valikoimassa onkin jo paljon esimerkiksi luonnonmukaisia ja mahdollisimman myrkyttömiä kauneudenhoito- ja kodinpuhdistustuotteita.
Tarina jatkuu...

kuva Näkymä Deco Timen uudesta Hattulan putiikista, jossa on entistä enemmän tilaa.

kuva Valikoimissa on mm. kauniita meikkilaukkuja ja lompakoita. Meillä on myös ajankohtaisia sisustustuotteita, kuten muodikkaan värisiä kynttilöitä, lyhtyjä ja trendikästä piensisustusta.

kuva Mas du Roseaun kätevä ja turvallinen palashampoo on eräs suosituista luonnonmukaisista tuotteistamme.