Deco Time!

Sisustusliike

kuva

Meillä on kotimaisia ja ulkomaisia tuotemerkkejä

Lilium

Lilium on Deco Timen kotimainen äidin ja tyttären ideoima sisustustuotesarja. Se on syntynyt rakkaudesta kädentaitoihin ja luovaan suunnitteluun. Liliumin tuotteissa yhdistyvät persoonallinen design ja laadukas toteutus.

Rivièra Maison

Rivièra Maison on sisustuksen huippumerkki. Se edustaa nykyaikaista lifestyleä, jossa kokonaisvaltainen viihtyvyys on tärkeää. Yksilöllisyys, tunnelmallisuus ja hyvä olo sisältyvät brändin visioihin ja ne heijastuvat kauniisti sen upeisiin sisustustuotteisiin. Rivièra Maisonin taustahahmo on Henk Teunissen. Hän saa ideansa maailman suurkaupunkien sykkeestä ja Provencen lumoavan kauniista maaseudusta.

Affari

Ruotsalainen Affari aloitti toimintansa käsintehdyillä kynttilöillä. Nykyään sillä on myös laaja valikoima persoonallisia sisustustuotteita. Tämän brändin visiona on tarjota asiakkaille tyylikkäitä tuotteita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Osmia

Osmia Oy on suomalainen design-ja käsityöyritys. Tämän valmistajan erikoisalana ovat luontoon liittyvät tuoksut ja kylpykulttuuriin liittyvät tuotteet. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. laadukkaat tuoksukynttilät, löylytuoksut ja kasviöljystä valmistetut saippuatuotteet.

Miljögården

Pitkään toiminut ruotsalainen Miljögården tunnetaan hurmaavasta ja rustiikkisesta ilmeestä, mutta nykyään se poimii inspiraationsa useista erilaisista tyyleistä. Tällä suosikkimerkillä on valikoimassaan kauniita sisustustuotteita monenlaisiin koteihin ja makuihin.

Nordal

Nordalin sisustustuotteista heijastuvat toiminnallisuus, persoonallisuus ja luovuus. Tämä tanskalainen sisustusbrändi luo tuotteitaan lahjakkaiden suunnittelijoiden avulla. Sen monipuoliset ideat toimivat erilaisissa ympäristöissä ja tehostavat erityyppisiä sisustustyylejä. Yrityksen perustivat Annie ja Ingolf Nordal vuonna 1991.

Imageroad

Imageroad on kotimainen seinien sisustamiseen erikoistunut tuotemerkki. Se suunnittelee ja valmistaa mm. laadukkaita julisteita ja postereita. Brändi seuraa tarkasti ajankohtaisia trendejä, sen tuotteet kestävät kuitenkin hyvin myös aikaa.

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankurit suunnittelee ja valmistaa monikäyttöisiä, laadukkaita ja kestäviä tekstiilituotteita luonnonmateriaaleista. Huippudesign, vastuullisuus ja ekologisuus ovat sen toiminnan kulmakiviä. Kestävää kehitystä ja ammattitaitoa kunnioittava perheyritys perustettiin vuonna 1917.

Mayn

Mayn on perustettu Suomessa vuonna 2014. Sen filosofiana on löytää onnea ja iloa jokapäiväisistä hetkistä tavallisen arjen keskellä. Brändin nimi juontaa juurensa toukokuusta, se kuvastaa pohjoisen luonnon puhkeamista kukkaan pitkän talven jälkeen. Mayn suunnittelee tuotteensa kestäviksi ja ajattomiksi. Sen tuotteilla on monesti useita käyttötarkoituksia. Tuotteissa näkyy pohjoismaisen lifestylen inspiroima tyylikäs design, siksi niitä ei tarvitsekaan piilottaa kaappiin.

House Doctor

House Doctor on huippusuosittu tanskalainen sisustusbrändi, jonka originellit sisustustuotteet inspiroivat omaperäiseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Tällä brändillä on laaja tuotevalikoima, joka sisältää mm. kauniita tekstiilejä, astioita ja piensisustusta. Sen värimaailma on monikäyttöinen ja taipuu hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Yrityksen perustivat vuonna 2001 luovilla geeneillä varustetut sisarukset Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel ja Klaus Juhl Pedersen.

Cottonhut

Tekstiilejä ja käyttötavaroita valmistava Cottonhut perustettiin Ruotsissa vuonna 2011. Sen perustajien juuret ovat kuitenkin tiukasti kiinni Suomessa. Cottonhutille on tärkeää ylläpitää tekstiilien ja muiden tuotteiden valmistusta niissä maissa, joissa niitä on perinteisesti valmistettu. Tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista. Cottonhutin kaikki alihankkijat ovat Reilun kaupan organisaatioita, pieniä paikallisin voimin toimivia yrityksiä tai kädentaidoistaan ylpeitä itsenäisiä käsityön ammattilaisia.

Kikoi

Kikoi tuo maahan laadukkaita laukkuja, koruja, sisustustavaroita ja lahjoja. Sen tuotteet sopivat mm. skandinaaviseen tyyliin. Monet niistä on valmistettu kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Kikoi tuotteen ostaminen tukee köyhiä perheitä Keniassa, Tansaniassa ja Madagaskarilla. Kikoi-ostos on teko, joka muuttaa ihmisen elämää.

Kanelimamma

Kanelimamman tarina syntyi halusta tuottaa iloa, kauneutta ja tarpeellisia tuotteita koteihin. Kanelimamman jokapäiväiseen arkeen suunnatut premium-tuotteet ovat laadukkaita ja lisäaineettomia. Yritys haluaa tarjota vain parasta, kuten esimerkiksi mietoa ja laadukasta ceyloninkanelia. Tuotteet on pakattu luontoa kunnioittaen ekologisiin paperipusseihin ja -kääreisiin. Kauniit ja riittoisat maustepussit ovat myös täydellisiä hemmottelu- ja lahjaideoita!

DecoTrend Oy

DecoTrend Oy syntyi kahden ihmisen haaveiden ja ammattitaidon kohtaamisesta. Se tuo maahan sisustus- ja puutarhatuotteita. Sillä on laaja ja uusiutuva tuotevalikoima, joka kootaan yhteistyössä Aasian ja Euroopan luottotoimittajien kanssa.
Nordal

Nordalin keittiövälineetNordal juomalasit

Nordalin juomalaseja ja astioitaNordal

Nordalin messinkiamppeliMayn tiskiharja ja astianpesuaine

Mayn kori, tiskiharja ja astianpesuaineHouse Doctor

House Doctorin eväslaatikko ja leikkuulautaKanelimamma

Kanelimamman mausteet