Deco Time!

Pieni sisustus- ja lifestyleputiikki verkossa

kuva

Meillä on kotimaisia ja ulkomaisia tuotemerkkejä

LiLium

LiLium on Deco Timen kotimainen äidin ja tyttären ideoima sisustustuotesarja. Se on syntynyt rakkaudesta kädentaitoihin ja luovaan suunnitteluun. LiLiumin tuotteissa yhdistyvät persoonallinen design ja laadukas toteutus.

Affari

Ruotsalainen Affari aloitti toimintansa käsintehdyillä kynttilöillä. Nykyään sillä on myös laaja valikoima persoonallisia sisustustuotteita. Tämän brändin visiona on tarjota asiakkaille tyylikkäitä tuotteita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Osmia

Osmia Oy on suomalainen design-ja käsityöyritys. Tämän valmistajan erikoisalana ovat luontoon liittyvät tuoksut ja kylpykulttuuriin liittyvät tuotteet. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. laadukkaat tuoksukynttilät, löylytuoksut ja kasviöljystä valmistetut saippuatuotteet.

Miljögården

Pitkään toiminut ruotsalainen Miljögården tunnetaan hurmaavasta ja rustiikkisesta ilmeestä, mutta nykyään se poimii inspiraationsa useista erilaisista tyyleistä. Tällä suosikkimerkillä on valikoimassaan kauniita sisustustuotteita monenlaisiin koteihin ja makuihin.

Nordal

Nordalin sisustustuotteista heijastuvat toiminnallisuus, persoonallisuus ja luovuus. Tämä tanskalainen sisustusbrändi luo tuotteitaan lahjakkaiden suunnittelijoiden avulla. Sen monipuoliset ideat toimivat erilaisissa ympäristöissä ja tehostavat erityyppisiä sisustustyylejä. Yrityksen perustivat Annie ja Ingolf Nordal vuonna 1991.

Mayn

Mayn on perustettu Suomessa vuonna 2014. Sen filosofiana on löytää onnea ja iloa jokapäiväisistä hetkistä tavallisen arjen keskellä. Brändin nimi juontaa juurensa toukokuusta, se kuvastaa pohjoisen luonnon puhkeamista kukkaan pitkän talven jälkeen. Mayn suunnittelee tuotteensa kestäviksi ja ajattomiksi. Sen tuotteilla on monesti useita käyttötarkoituksia. Tuotteissa näkyy pohjoismaisen lifestylen inspiroima tyylikäs design, siksi niitä ei tarvitsekaan piilottaa kaappiin.

PIPOL’S BAZAAR

PIPOL’S BAZAAR on skandinaavinen omaperäisiin asusteisiin keskittynyt tuotemerkki. Brändi on lanseerattu vuonna 2009. Se suunnittelee ja tuottaa näyttäviä laukkuja, kosmetiikkalaukkuja, koruja ja sisustustuotteita silmiä hivelevään skandinaaviseen etno-chic -tyyliin.

LuKLabel

LuKLabel on tuore suomalainen brändi, joka suunnittelee ja valmistaa mm. lahjapapereita, kalentereita, sisustustuotteita ja julisteita. Sen tuotteista heijastuvat moderni raikkaus ja trendikäs yksilöllisyys.

Murena Deco ja Murena Maku

Murenan Murena Deco tuo vaivattomuutta ja iloa kodinhoitoon. Sen imuripuuteri, pyykkietikka, sekä suoristussuihke ovat käteviä ja turvallisia tuotteita päivittäisessä käytössä. Ulkoasultaan viimeistellyt tuotteet suunnitellaan Suomessa. Brändin kaikki tuoksut valmistetaan Grassessa Etelä-Ranskassa. Murena Maku taas tarjoaa makoisia herkkuhetkiä mm. suomalaisten hillojen, pienpaahtimokahvin ja käsintehtyjen sinappien parissa.

Fiini Naturally

Innovatiivinen Fiini Naturally valmistaa luonnonkosmetiikkaa Pohjanmaan lakeuksilla Isossakyrössä. Sen valikoimiin kuuluu tuotteita ihmisille ja eläimille. Brändiltä löytyy mm. vastuullisesti tuotettua saippuaa, voiteita, kasvoöljyjä, huulivoiteita, partaöljyjä, jalkakylpypommeja, tassuvoidetta sekä pyykkietikkaa.

Saaren Taika

Saaren Taika on puhtaiden ja ekologisten luonnonkosmetiikka- ja ekosiivoustuotteiden valmistaja. Vegaanisten tuotteiden ideat syntyvät merestä, saariston herkästä luonnosta ja niitä ammennetaan myös entisaikojen resepteistä. Luonnolle ja ihmiselle turvallisten tuotteiden perustana ovat puhtaat ja pelkistetyt ainesosat.

Heavenly by Schöttinger

Heavenly by Schöttinger on perheyritys joka tuottaa rakkaudella ylellisiä ruotsalaisia makeisia. Sen taivaalliset maut koostuvat mm. erilaisista lakritseista, paahdetuista manteleista ja korkealaatuisesta marsipaanista.

Teeleidi

Miellyttävä teehetki vuonna 2012 Shanghaissa sai erään leidin yhdistämään unelmansa ja tuon hetken tunnelman. Teeleidi on syntynyt rakkaudesta teehen, siksi tämä brändi tarjoaakin teen ystäville vivahteikkaita makuja ja ihanaa silmäniloa. Brändin kattaviin valikoimiin kuuluvat mm. valkoiset, vihreät ja mustat teet. Teehen hurahtaneiden herkkuhetkiä kruunaavat myös esimerkiksi Oolong, Puerh, Rooibos ja Mate.
Nordal

Nordalin keittiövälineetNordal juomalasit

Nordalin juomalaseja ja astioitaNordal

Nordalin messinkiamppeliMayn tiskiharja ja astianpesuaine

Mayn kori, tiskiharja ja astianpesuaine